Mening och balans är nyckeln till allt

rock-2525787_1280

Mening syftar dels till att du gör de saker du har passion för och finner meningsfullt. Och dels att du adderar mening och passion till det som inte känns meningsfullt, men som är viktigt för dig. Detta gör att du skapar ett rikt liv med flow och passion.

Detta har jag skrivit mycket om i min bok ”Lär dig leva passionerat” samt utbildar om på vår kurs Accessing Personal Genius (APG).

Balans syftar till att du får med dig hela dig och det som är viktigt i ditt liv. För att ha god balans behöver du träna upp din proaktivitet att agera i förväg. Om du inte gör det kommer livet bli obalanserat eftersom det blir fler och fler bränder att släcka.

Detta har vi mycket fokus på i vårt livsprogram GDV.

Det med mening har jag fått till i mitt liv på många plan vilket gör att mitt liv är passionerat på alla viktiga områden i livet. Men utan balansen hade jag aldrig kunnat åtnjuta detta fullt ut.

Nu när balansen också är på plats känner jag att livet är rikt där jag gör det jag älskar och älskar det jag gör.

Det bästa är att vi blir mer redo för förändringar, både önskade och oönskade, när vi har basen på plats. Om livet är i kaos är det jobbigt att hantera mer kaos. Då tenderar vi att hålla oss tillbaka istället.

Hur väl har du mening och balans i ditt liv?


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!